Επιστροφές Προϊόντων


Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

    1)Επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο info@mertzios.gr 

    2)Συμπληρώσετε αίτηση υπαναχώρησης που θα σας αποστείλουμε

    3)Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής

    4)Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί

    5)Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση

    6)Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς

    7)Μας αποστείλετε τα προϊόντα μόνο μέσω της ACS COURIER με χρέωση δική σας

    8)Για τα ρολόγια Smartwatch σε περίπτωση ενεργοποίησης δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σας ενημερώνουμε ότι το MERTZIOS.GR δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά προς επισκευή προϊόντων προς την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.

Σε προϊόντα που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας δεν γίνετε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή. (ενδεχομένως να χρειαστούμε μία προκαταβολή για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.)